PROVIME LIRIMI 2012
REZULTATET ZYRTARE TE PROVIMIT TE GJUHE-SHQIPE PL 2012

REZULTATET ZYRTARE TE PROVIMIT TE MATEMATIKES PL 2012


NJOFTIM

Ju bejme me dije se kete vit shkollor Provimet e Lirimit 2012 do te zhvillohen ne fletore.
Te porositen te gjithe nxenesit qe diten e provimit te marrin me vete nje fletore shkrimi per provimin e Gjuhes Shqipe dhe nje fletore me katrore per provimin e Matematikes.
Bashkangjtur keni udhezimin perkates.TESTE TE NDRYSHME TE PL TE VITEVE TE KALUARA

VITI 2011
VITI 2010