HOME.JPG2.JPG3.JPG4.JPG5.JPG6.JPG

NJOFTIM PËR VENDE TË LIRA PUNE

  1. Psikologe ne Shkollen 9-vjeçare "Ismail Qemali" (shkarko njoftimin zyrtar ketu - SHPALLJE 2.pdf )

INAGUROHET RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLES SË MESME TË BASHKUAR "MEMO METO " KUÇ

1.JPG
U inagurua rikonstruksioni i Shkolles Mesme te Bashkuar "MEMO METE " Kuç me date 30 Dhjetor 2013. Ky inagurim
u mundesua fale fondit te akorduar nga Komuna Hor-Vranisht
dhe nje grupi biznesmenesh.
Pjese e festes dhe e gezimit kete vit ishin edhe te ftuar nga
Tiranaqe kishin ardhur me kete rast edhe per inaugurimin
e rikonstruksionitte shkolles si deputetja e Shkodres Mimoza
Hafizi, keshilltari i Kryeministritper Sigurine Kombetare Gjenerali
Sander Lleshi, Zv/Ministri i Arsimit e SporteveArber Mazniku,
drejtoresha e DAR Qarku Vlore Albana Hodaj,kryetari bashkise
se Himares Gjergji Goro, kryetari i komunes seHor-Vranishtit
Simbol Pazaj e shume e shume te tjere.
UDHEZIME TE RENDESISHMEa hodaj.JPGZHVILLOHET KONKURSI PER POSTIN E DREJTORITTE DREJTORISE ARSIMORE RAJONALE VLORËVlore me 01/12/2013U zhvillua diten e dielë ne mjediset e Teatrit "Petro Marko"te qytetit te Vlores, faza finale per perzgjedhjen e drejtuesit te rite DAR Vlore. Pas prezantimeve te shpalosura nga kandidatet,juria shpalli kandidatin fitues znj. Albana Hodaj, e cila duke filluarnga dt 02/12/2013 ,ne baze te urdherit 492 te MASH Ushtrondetyren e Drejtorit te DAR VloreLETER E HAPUR E MINISTRES SE ARSIMIT DHE SPORTIT 25 shtator 2013
Te nderuar drejtore
Si një mësuese në profesion, në këtë fillim viti shkollor, ndiej dhe ndaj me Ju dhe mebig_1.jpeg gjithë trupën mësimore, vështirësitë e mëdha, me të cilat përballeni çdo ditë në ushtrimin e misionit fisnik. Unë e kuptoj mirë se dikasteri që kam nderin e madh të drejtoj, nuk kaqenë frymëzimi dhe as mbështetja që i është dashur shkollës në gjithë këto vite.Mangësitë e ndjeshme të politikave arsimore dhe mungesat e konsiderueshme të mjeteve financiare e logjistike, Ju kanë bërë shpesh të ndiheni vetëm në kryerjen e një misioni që s'është thjesht e vetëm Juaji. Kjo do të ndryshojë pa humbur më kohë. Unë jam me mish e me shpirt e angazhuar që, nëpërmjet një partneriteti të ri strategjik, mes mësuesve, prindërve dhe shtetit, të ndërtojmë modelin e ri të shkollave si qendra të komunitetit; t'i japim shkollës një rol që shkon përtej mësimdhënies, formimin e qytetarisë së re evropiane; ta bëjmë shkollën, pikë referimi të komunitetit dhe qendër graviteti të bashkëjetesës demokratike. Prandaj, pa humbur kohë, le të fillojmë në çdo shkollë te hedhim hapin e parë.T'i kthejmë urgjentisht shkollës çdo mjedis, brenda godinës apo territorit të saj, dhënë palëve të treta për aktivitet tregtar. Të bëjmë të mundur, të gjithë bashkë, që deri më datën 25 tetor 2013, të gjitha njësitë arsimore vendore, të ndërpresin çdo marrëdhënie ekonomike mbi territorin e tyre, si edhe të ndalojnë dhënien me qira ose në përdorim të mjediseve që ndodhen në institucionet publike të arsimit parauniversitar. Kam bindjen e thellë se ky hap i parë, përkon edhe me kërkesat dhe pritshmërinë e çdo mësuesi dhe prindi, të shqetësuar me të drejtë për problematikën që ka krijuar lulëzimi i aktiviteteve ekonomike nëpër shkolla, si dhe jam besimplotë që së bashku do ta çlirojmë shkollën nga çfarë e pengon të jetë sot në lartësinë e emrit që mban si institucion i dijes.

Më lejoni te dashur drejtore t'Ju përcjell me këtë rast ndjenjën e respektit tim të veçantë. Juaja sinqerisht, Lindita NikollaUDHEZIMI NR 46 DT 23/08/2013 "PER VITIN SHKOLLOR 2013-2014 NE SISTEMIN ARSIMOR PARAUNIVERSITAR.DISPOZITAT NORMATIVE TE REJA GUSHT 2013 DHE UDHEZIME TE TJERA MASH
NJOFTIM I RENDESISHEM.
Njoftohen te gjithe maturantet e rrethit Vlore se plotesimi i formularit A2 do te behet online, prej vete maturanteve ne cdo pike ku ka internet. (udhezimi per menyren se si plotesohet eshte me poshte) Ne rastet kur maturantet do te kene problem ne plotesimin e formularit A2 atehere ata duhet te paraqiten neper shkolla, per plotesimin e formularit.


UDHEZIMI PER PLOTESIMIN ONLINE TE FORMULARIT A2


STRUKTURA MESIMORE PER VITIN MESIMOR 2013-2014 NE ARSIMIN PARAUNIVERSITAR


UDHEZIMI PER SESIONIN E DYTË TE PROVIMEVE TE MATURES SHTETERORE DHE PROVIMEVE TE LIRIMIT 2013


REZULTATET E PROVIMEVE TE MATURES SHTETERORE QERSHOR 2013


PLOTESIMI I CERTIFIKATAVE MATURA SHTETERORE 2013

(me poshte gjeni linkun per te shkarkuar modelin e certifikates dhe programet e nevojshme qe duhen instaluar ne kompjuter per te plotesuar certifikaten e gjimnazit )

POROSI E VECANTE PER TE GJITHE MATURANTET QE DO TU USHTROHEN PROVIMEVE TE M.SH 2013
Njoftohen maturantet e M.SH 2013 te mos kene me vehte CELULARE, APO MJETE TE TJERA KOMUNIKIMI diten e provimit per shkak se kete vit do te kontrollohen me detektore celularesh si dhe do te kete bllokues sinjali qe do te perdoret gjate sesioneve te provimit.


UDHEZIME PER APLIKIMIN E FORMULARIT A1z ONLINE (kliko ne linket me poshte)

  • udhezimi 1 per aplikimin ne portalin qeveritar e-Albania
http://www.akp.gov.al/images/matura_shteterore/udhezime/Udhezuesi%20i%20pare%20teknik%20A1%20dhe%20A1Z%20-%20Aplikimi%20nga%20Portali%20e-albania.pdf
  • udhezimi 2 per aplikimin ne portalin MATURA SHTETERORE
http://www.akp.gov.al/images/matura_shteterore/udhezime/Udhezuesi2%20i%20dyte%20teknik%20A1Z%20-%20vijimi%20i%20aplikimit%20nga%20Portali%20MSH.pdf


UDHEZIME PER APLIKIMIN E FORMULARIT A1 ONLINE (kliko ne linkun me poshte)STANDARTET E PERGJITHSHME TE MESUESIT


UDHEZIMET PER PROVIMET E LIRIMIT DHE M.SH 2013
KUALIFIKIMI I MESUESVE 2013


MONITORIMI I MESIMDHENIES NE SHKOLLAT E RRETHIT


PROVIME LIRIMI 2013


MATURA SHTETËRORE 2013


  • Vlora fiton vendin e dyte ne Shqiperi per esene me te mire per festen e PAVARESISE, fituese nxenesja Sindi Mezini.
  • Aktivitete me tematike "100 vjet Shqiperi e pavarur" nga institucionet e arsimit parauniversitar ne Vlore.


ANALIZA E MATURËS SHTETËRORE 2012